Omzet Boohoo verdubbeld in Q1

http://seo-site.nl/facebook-likes-kopen

E-tailer Boohoo behaalde in het eerste kwartaal een omzetgroei van 106 procent ten opzichte van het eerste kwartaal vorig jaar. De groep behaalde een omzet van 120,1 miljoen pond (138 miljoen euro) in vergelijking met een verkoop van 58,2 miljoen pond vorig jaar (66 miljoen euro).

De Boohoo Group beheert meerdere platforms zoals Boohoo.com, Nasty Gal en Pretty Little Thing. Boohoo.com verkocht 48 procent meer dan vorig jaar in het eerste kwartaal. De omzet steeg daar naar 86,4 miljoen pond (99 miljoen euro). Deze groei werd beïnvloed door een toename van 97 procent in de Verenigde Staten, 44 procent in Europa (op Groot-Brittannië na) en 41 procent in Groot-Brittannië zelf.

Boohoo Group heeft de verwachte omzetgroei voor het gehele jaar bijgesteld naar boven, 60 procent. In eerste instantie verwachtte het bedrijf een groei van 50 procent over het gehele komende financiële jaar.

Boohoo Group kreeg in februari toestemming om Nasty Gal aan te kopen. Omdat het bedrijf recentelijk is aangekocht, levert het volgens het verslag nog geen grote bijdrage aan de totale omzet. Wel is een sterke maandelijkse groei te zien, aldus Boohoo Group.

Lees ook:

  • Overname Nasty Gal door Boohoo is bijna rond
  • Omzet Boohoo stijgt met 55 procent in laatste maanden 2016
  • Boohoo lanceert kindermode, groeit razendsnel in H1

Beeld: Boohoo Website

Reacties zijn gesloten

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com