Obama gearriveerd in Nederland

http://seo-site.nl/facebook-likes-kopen

President Obama heeft voet op Nederlandse bodem gezet. Om 09.08 uur uur verliet hij zijn toestel, de Air Force One, dat om 8.50 uur op Schiphol was geland. Tot het laatste moment was uit veiligheidsoverwegingen geheim gehouden hoe laat zijn vliegtuig, de Air Force One, zou landen.

Obama gaat vanaf Schiphol met een helikopter naar Amsterdam. Hij stapt in een van de acht helikopters die voor hem klaar staan.

Op het Museumplein stapt hij over in een van zijn eigen auto’s, die gisteren al in Nederland zijn aangekomen. Die auto’s, die The Beast worden genoemd, zijn zwaar gepantserde zwarte Cadillacs. Het zouden de best beveiligde niet-militaire voertuigen ter wereld zijn.

Museumplein

Amsterdammers zullen Obama niet te zien krijgen op het Museumplein; er zijn grote schermen geplaatst bij de plek waar de helikopter landt. Het bezoek aan het Rijksmuseum begint om 09.40 uur.

Om 10.45 uur geeft de Amerikaanse president een korte verklaring. Daarna vertrekt hij naar Den Haag, weer met de helikopter.

Vanmiddag begint in Den Haag de NSS-top met 53 regeringsleiders en staatshoofden. De meeste deelnemers aan de top zijn gisteren al aangekomen.

Reacties zijn gesloten

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com