Nour-partij ook tegen el-Din

http://seo-site.nl/facebook-likes-kopen

De leider van de streng-islamitische partij al-Nour heeft bezwaar tegen de mogelijke benoeming van de sociaal-democratische jurist Bahaa el-Din als interim-premier van Egypte.

Gisteravond meldde de staatstelevisie dat het leger en de politieke partijen overeenstemming hadden bereikt. El-Din zou interim-premier worden en Nobelprijswinnaar Mohamed ElBaradei de interim-vicepresident.

Alleen al-Nour ging niet meteen akkoord en vroeg bedenktijd. De partij is nu tot de conclusie gekomen dat el-Din niet neutraal genoeg is.

Betogingen

Zaterdag wees al-Nour ElBaradei al af als interim-premier. De partij steunt het afzetten van president Morsi, maar wil niets te maken hebben met de westers georiënteerde ElBaradei.

In Egypte is weer op grote schaal betoogd door aanhangers en tegenstanders van de Moslimbroederschap. Onder meer in Caïro en Alexandrië waren veel mensen op de been.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com