Nieuw album King of Pop

http://seo-site.nl/facebook-likes-kopen

Bijna vijf jaar na zijn dood verschijnt er een nieuw album van Michael Jackson. Platenmaatschappij Epic Records zegt dat er op Xscape acht nummers staan die niet eerder zijn uitgebracht.

De baas van het label, L.A.Reid, kreeg van de nabestaanden van Jackson toestemming om in het archief van de King of Pop te duiken. Uit opnames van de afgelopen veertig jaar zijn er acht uitgekozen voor het nieuwe album.

Bewerkt

Aangezien de opnames niet meer van deze tijd zijn, vroeg het label een aantal producers de muziek te bewerken. Onder anderen Timbaland, Rodney Jerkins en John McClain hebben meegewerkt. Op een speciale uitvoering van het album staan ook de originele opnames.

“Het is de beste muziek die je nooit gehoord hebt”, laat Epic Records weten. Het album komt op 13 mei uit.

Postuum succes

In 2009 overleed Michael Jackson aan een overdosis van het narcosemiddel propofol. Dat gebeurde in de aanloop naar zijn comeback-optredens in Londen. Hij was 50 jaar.

Zijn muziek wordt nog steeds ontzettend goed verkocht. Jackson stond sinds zijn dood een aantal keer bovenaan de lijst van tijdschrift Forbes van best verdienende dode artiesten.

Reacties zijn gesloten

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com