Nederlandse zoekt vader in Italië

http://seo-site.nl/facebook-likes-kopen

Door correspondent Rop Zoutberg

Het is een verhaal van speld en hooiberg: de Nederlandse Hannah Hendriks is in Italië een zoektocht naar haar onbekende vader begonnen. En Hendriks heeft haast. Nog dit jaar gaat ze trouwen en ze heeft maar één wens voor het feest: dat haar echte Italiaanse vader erbij is.

Veel aanknopingspunten heeft de Nederlandse niet. Ze weet geen naam, geen woonplaats en heeft alleen een foto waar hij op zou staan. Maar zelfs dat is niet zeker.

Haar eigen moeder, Marianne Stevens, kan ze het niet meer vragen. Die overleed in 1992 en vertelde Hannah alleen trots dat ze Italiaans bloed heeft. Maar de naam van haar vader noemde ze nooit.

Adoptie

“Een DNA-test bewees dat de Nederlandse man die mijn moeder huwde dus niet mijn vader was”, zegt Hannah, die een kennis van me is. We filmden deze maand in Rome de zoektocht, in de hoop op aanwijzingen.

De relatie van Marianne Stevens met haar Italiaanse vriend begon in 1968. Hun dochtertje Hannah werd kort daarna geboren en vrijwel onmiddellijk voor adoptie afgestaan. Pas veel later kreeg Hannah contact met haar natuurlijke moeder en kreeg ze ook een foto van haar vader in handen.

Cesenatico

De foto is gemaakt in de Italiaanse badplaats Cesenatico, in 1968. In het midden staat moeder Marianne met een fles wijn in haar hand. Achter haar staan vier mannen van wie er een wellicht de vriend van haar moeder was. Wie de mannen zijn, weet Hannah ondanks een zoektocht in Cesenatico nog altijd niet.

Later dit jaar trouwt Hannah zelf met haar vriend Stephan. Haar grote droom is dat haar Italiaanse vader voor die tijd gevonden. is.

Hannah zoekt vader: tips? hannahricercapapa@gmail.com

Reacties zijn gesloten

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com