Nederlaag voor Haase en Sijsling

http://seo-site.nl/facebook-likes-kopen

Robin Haase is in de eerste ronde van het masters-toernooi in Miami tegen een pijnlijke nederlaag aangelopen. De Nederlander mocht tegen Lleyton Hewitt ruiken aan de zege, maar de Australiër knokte zich op kenmerkende wijze terug: 3-6, 6-3, 6-3.

Met gevarieerd spel domineerde Haase de eerste set en ook in de tweede set was hij lange tijd de bovenliggende partij. De Hagenaar kwam een break voor (3-2), maar kon niet doordrukken.

600ste zege Hewitt

Pas toen Hewitt met agressief spel de partij probeerde te kantelen kwam Haase in de problemen en zag hij de voormalig nummer één in sets langszij komen. De Australiër plaatste in de derde set als eerste een break, waarna zijn 600ste zege op de ATP Tour niet meer in gevaar kwam.

Ook Sijsling was in Florida net niet opgewassen tegen de Fransman Edouard Roger-Vasselin, die met 3-6, 6-3, 7-6 (3) zegevierde.

Sijsling (ATP-54) was in de derde set duidelijk de mindere van de vier jaar oudere Fransman. Onze landgenoot wist in de zevende game nog vier breekpunten weg te werken, maar hij creëerde zelf geen enkele kans in het derde bedrijf.

Weer verlies Sijsling in tiebreak

In de tiebreak kostten vier onnodige fouten hem de kop. Sijsling verloor voor de derde keer op rij een ATP-wedstrijd in de tiebreak van de derde set.

Thiemo de Bakker is op Key Biscayne nu de enige overgebleven Nederlander in het enkelspel. De qualifier neemt het vrijdag op tegen de Spanjaard Fernando Verdasco.

Reacties zijn gesloten

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com