NEC doet goede zaken, Jong Ajax verrast door Eagles

NEC doet goede zaken, Jong Ajax verrast door Eagles
http://seo-site.nl/facebook-likes-kopen

NEC heeft uitstekende zaken gedaan tijdens de 28ste speelronde van de Jupiler League. De Nijmegenaren, hard op weg om na een seizoen absentie terug te keren in de eredivisie, lieten FC Volendam met 3-0 kansloos.

Arnaut Groeneveld en Calvin Verdonk waren voor rust trefzeker. De 1-0 van NEC was curieus. Groeneveld scoorde uit een vrije trap, terwijl doelman Verhulst de de muur nog stond te organiseren. Guus Joppen bepaalde tien minuten na rust de eindstand.

Met nog tien speelronden te gaan heeft NEC een voorsprong van één punt op Jong Ajax, dat niet kan promoveren naar de eredivisie.

Go Ahead verrast Jong Ajax

Jong Ajax, een voorname titelkandidaat, ging op De Toekomst verrassend onderuit tegen Go Ahead Eagles. Rick Ketting en Pieter Langedijk (penalty) maakten de goals in Amsterdam.

Zian Flemming miste bij een 0-0 stand een strafschop: hij schoot de bal matig in en Sonny Stevens kon redden. Azor Matusiwa kreeg bij de thuisploeg kort voor tijd zijn tweede gele kaart.

Go Ahead, dat zondag nog met 4-0 verloor van De Graafschap, won op 5 oktober van vorig jaar voor het laatst een uitwedstrijd.

FC Emmen had de derde periode kunnen winnen, maar de Drenten bewezen zichzelf een slechte dienst door thuis met 2-0 te verliezen van Jong AZ.

Emmen heeft het nu niet meer in eigen hand. De derde periode wordt maandag beslist. FC Dordrecht is nu koploper in de derde periode door een 1-0 zege bij De Graafschap. Denis Mahmudov scoorde uit een strafschop.

Reacties zijn gesloten

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com