NBA-finalisten James en Kerr eensgezind: we gaan niet naar Trump

NBA-finalisten James en Kerr eensgezind: we gaan niet naar Trump
http://seo-site.nl/facebook-likes-kopen

De NBA-finale is nog lang niet beslist, maar het is nu al duidelijk dat zowel de basketballers van Golden State Warriors als Cleveland Cavaliers bij een titel niet in zullen gaan op een uitnodiging van president Donald Trump voor een huldiging op het Witte Huis.

“Wie de finale ook wint, niemand wil die uitnodiging. Golden State en Cleveland zullen niet gaan”, liet LeBron James, sterspeler van de Cavaliers, weten.

Steve Kerr, coach van de Warriors: “De president is duidelijk. Hij wil iedereen in dit land verdelen voor politiek gewin.” James: “Typisch Trump. Het verbaast mij niets.” En Kerr weer: “Het zou mooi zijn als over drie jaar alles weer normaal is.”

Trump en de Eagles

De twee deden hun uitspraken op de dag dat Trump zijn uitnodiging voor Superbowl-winnaars Philadelphia Eagles introk, omdat er maar een kleine delegatie van het American Football-team wilde komen.

Trump ligt met veel NFL-spelers op ramkoers omdat knielen tijdens het volkslied als protest tegen zinloos politiegeweld niet accepteert. Hij riep zelfs op tot ontslag van “klootzakken die de vlag verachten”.

Omdat clubs hun sponsorinkomsten zagen teruglopen als gevolg van slechte publiciteit, besloot de organisatie van de NFL dat het knielen of zitten tijdens het volkslied vanaf nu strafbaar is.

Reacties zijn gesloten

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com