Nadal walst over Istomin heen

http://seo-site.nl/facebook-likes-kopen

De Spanjaard Rafael Nadal heeft zich bij het Masters-toernooi in Miami voor de achtste finales geplaatst. De nummer één van de wereld overklaste de Oezbeek Denis Istomin (ATP-57) met 6-1, 6-0.

Na in de eerste vier games kansloos te zijn geweest, leek Istomin op te veren. Hij pakte zijn eerste (en naar later bleek enige) game en deed dat op love. Het bleek slechts een korte opleving van de Oezbeek, al kreeg hij zowaar twee breakpoints in de openingsgame van de tweede set. Die hielp hij echter om zeep door evenzovele onnodige fouten.

De titel in Miami is een van de weinige die op Nadals erelijst ontbreekt. Hij was in 2005, 2008 en 2011 finalist.

Wawrinka wint

Ook Stanislas Wawrinka haalde de achtste finales. De Zwitserse nummer drie van de wereld ontdeed zich met 7-5, 6-4 van de Fransman Edouard Roger-Vasselin, de nummer 43 van de wereldranglijst.

Roger-Vasselin kwam in de tweede set terug van 1-4 naar 4-4, maar meer zat er niet in. Voor Australian Open-winnaar Wawrinka was het de derde zege in vier duels met Roger-Vasselin. Hij verloor vorig jaar voor eigen publiek in Basel.

Wawrinka stuit in de achtste finales op Aleksandr Dolgopolov. De Oekraïner, die deze maand in Indian Wells verrassend halvefinalist was, versloeg de Serviër Dusan Lajovic met 3-6, 6-0, 7-6.

Reacties zijn gesloten

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com