Na titel ook KNVB-beker voor vrouwen van Ajax

Na titel ook KNVB-beker voor vrouwen van Ajax
http://seo-site.nl/facebook-likes-kopen

De Ajax-vrouwen hebben voor de derde keer (na 2014 en 2017) de KNVB-beker gewonnen. De landskampioen versloeg op de Westmaat in Bunschoten PSV met 3-1. Het is het tweede jaar op rij dat Ajax de dubbel pakt.

PSV was in het eerste kwartier van de bekerfinale feller en beter, maar meer dan een afgekeurde treffer leverde dat niet op. Ajax nam de regie over en had met een prima kopbal van Stefanie van der Gragt snel succes.

Nog voor rust werd het 2-0 door twee speelsters die Ajax na dit seizoen verlaten. Inessa Kaagman, volgend seizoen spelend voor Everton, scoorde uit een bekeken lange crosspass van Merel van Dongen, die haar carrière vervolgt bij Real Betis.

Kampioen wankelt even

Ajax controleerde, totdat invaller Vanessa Susanna bij haar eerste balcontact 2-1 scoorde. De kampioen wankelde daardoor even en Nadia Coolen miste dé kans op de 2-2.

De Amsterdammers kwamen daarna niet meer in de problemen en de zege kreeg nog iets meer glans toen PSV-verdedigster Kristina Erman een voorzet van Liza van der Most in het eigen doel tikte.

Reacties zijn gesloten

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com