Murray dendert door op Wimbledon

Murray dendert door op Wimbledon
http://seo-site.nl/facebook-likes-kopen

Andy Murray heeft probleemloos de derde ronde van Wimbledon bereikt. De titelverdediger won met 6-3, 6-2, 6-2 van Dustin Brown.

De Duitse nummer 97 van de wereld kan prima uit de voeten op gras. Zo won hij in Halle (2014) en op Wimbledon (2015) al eens van Rafael Nadal.

Tegen Murray had hij echter niets in te brengen. De Schot speelde ijzersterk, stond geen enkel breakpoint toe en had de zege in ruim anderhalf uur binnen.

Müller door het oog van de naald

Gilles Müller (16) kroop in de tweede ronde door het oog van de naald. Hij overleefde tegen Lukás Rosol twee matchpoints en won na ruim 3,5 uur met 7-5, 6-7 (7), 4-6, 6-3, 9-7.

De 34-jarige Müller laat in de nadagen van zijn carrière wellicht zijn beste tennis zien. Zo won hij in januari in Sydney voor het eerst een ATP-toernooi en daar voegde hij vorige maand de titel van Rosmalen aan toe.

Tegen Rosol, die in 2012 Rafael Nadal op Wimbledon versloeg, moest Müller alle zeilen bijzetten. Op 5-6 werkte hij met een ace (45 in totaal) én met gedurfd spel een matchpoint weg, waarna de break op 7-7 beslissend bleek.

Cilic serveert zich langs Mayer

Ook Marin Cilic bereikte de laatste 32 in Londen. De Kroaat, die de afgelopen drie edities in de kwartfinales stond, rekende met 7-6 (2), 6-4, 7-5 af met de Duitser Florian Mayer.

Mayer had twee van de vier duels met Cilic gewonnen, onder meer zeven jaar geleden op Wimbledon.

Ook ditmaal was de nummer 114 van de wereld zeker niet kansloos. Zo kwam hij in de eerste set op 5-3 en verspeelde hij in de derde set zelfs een 5-2 voorsprong.

Cilic, die alleen in 2012 (Queen’s) een grastoernooi won, leunde vooral op zijn sterke service. In de derde set won hij vanaf 2-5 vijf games op rij en maakte hij het duel af met zijn 31ste ace.

Reacties zijn gesloten

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com