Mollema: in vorm van mijn leven

http://seo-site.nl/facebook-likes-kopen

Bauke Mollema is zeer tevreden over de eerste Tourweek. “Ik ben in de vorm van mijn leven”, zei de nummer drie van het algemeen klassement op de eerste rustdag.

Zijn prestaties van de afgelopen week geven de Belkin-kopman veel vertrouwen voor
de tijdrit van woensdag. “Ik rijd bergop beter dan ooit, dus ik hoop dat dat in de tijdrit ook zo zal zijn. In de Ronde van Zwitserland reed ik een goede tijdrit, maar die ging op het einde nog bergop en dat is nu niet het geval.”

“Kick als topklimmers eraf moeten”

Mollema wilde geen uitspraak doen over de door hem gewenste eindklassering. “Als ik in de resterende bergritten aan de finish kom met het gevoel dat ik er alles uit heb gehaald, ben ik tevreden.”

De Groninger was met name goed te spreken over de rit naar Ax 3 Domaines. “Als je mannen als Fuglsang, Rodriguez en Contador bijhaalt en achterlaat, geeft dat extra moraal. Het is een kick als topklimmers eraf moeten.”

Mollema zegt geen last van druk te hebben. “Ik merk wel dat het in Nederland steeds meer begint te leven, maar dat is alleen maar mooi.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com