Manchester City wint bij United

http://seo-site.nl/facebook-likes-kopen

Manchester City heeft op bezoek bij stadgenoot en aartsrivaal met 3-0 gewonnen. De Citizens blijven daardoor in het spoor van koploper Chelsea.

Slechts 44 seconden hadden de bezoekers nodig om het thuispubliek stil te krijgen. Nadat het schot van David Silva was geblokt en de inzet van Samir Nasri op de paal was beland, kon Edin Dzeko de bal ongehinderd binnentikken.

Omdat City een paar keer verzuimde de voorsprong te vergroten, bleef United hopen en knokte het zich terug in de wedstrijd. Marouane Fellaini had gelijk moeten maken, maar stuitte op doelman Joe Hart.

Dzeko beslist duel

Ook na rust waren de beste kansen voor City. Fernandinho miste een opgelegde kans, maar Dzeko verzaakte niet. Uit een hoekschop van Nasri kopte de Bosniër raak. In de slotfasemaakte Yaya Touré er met een schuiver zelfs 3-0 van.

City staat er in de strijd om de landstitel uitstekend voor. De achterstand op Chelsea is vier punten en de club heeft nog twee wedstrijden in te halen. Manchester United staat door zijn tiende nederlaag vast op de zevende plaats.

Reacties zijn gesloten

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com