Manchester City voelt hete adem in de nek van… VV Katwijk

Manchester City voelt hete adem in de nek van… VV Katwijk
http://seo-site.nl/facebook-likes-kopen

Het Nederlandse voetbal kan zich tegenwoordig op geen enkele manier meten met de top van Europa. Clubs als FC Barcelona, Paris Saint-Germain en Manchester City, waar het grote geld regeert, zijn uit het zicht verdwenen. Toch is er één ranglijst waarop dat niet zo is.

Van alle (semi-)profclubs ter wereld wonnen er slechts drie hun laatste tien duels: Manchester City, HJK Helsinki en …. VV Katwijk.

De site Transfermarkt.de houdt een ranglijst bij van alle (prof-)clubs in de wereld op basis van de laatste tien wedstrijden. Waarbij er wordt gekeken naar de hoogste drie divisies per land.

En wat blijkt? Tussen de koplopers in de hoogste divisies van Engeland en Finland prijkt daar de naam van de tweededivisionist uit Zuid-Holland. Alleen op doelsaldo moeten de semi-profs uit Katwijk het afleggen tegen de miljoenenclub uit de Premier League: 36-5 om 29-5.

City tegen Burnley, Katwijk tegen Barendrecht

Kan het nog mooier voor Katwijk? Komend weekeinde speelt Manchester City thuis tegen Burnley en Katwijk ontvangt middenmoter Barendrecht.

Overigens is de club nog op zoek naar een vrijwilliger voor het aanstellen van acht ballenjongens en -meisjes voor de wedstrijden van het eerste.

Reacties zijn gesloten

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com