Lleida Esportiu stunt, Cillessen bekert met Barça verder

Lleida Esportiu stunt, Cillessen bekert met Barça verder
http://seo-site.nl/facebook-likes-kopen

Lleida Esportiu heeft in de vierde ronde van de Copa del Rey voor een flinke verrassing gezorgd. De club uit de Segunda División B (het derde niveau) had thuis tegen Real Sociedad met 1-0 verloren, maar won de uitwedstrijd met 3-2.

Voor rust leek er nog niets aan de hand voor de nummer zeven van Spanje. In de tweede helft bogen de derdedivisionisten echter een 2-0 achterstand om en in de 89ste minuut werd de Serviër Bojan Radulovic met de 3-2 de gevierde man bij de bezoekers.

Lleida Esportiu werd opgericht in 2011 na het faillissement van UE Lleida. In het seizoen 2013/2014 reikte de club in de Copa del Rey al eens tot de vierde ronde (laatste 32).

Ook een andere derdeklasser verraste. Formentera wees Athlétic Club (16de in de Primera División) de deur. In de thuiswedstrijd had Formentera er al een 1-1 gelijkspel uitgesleept. In de uitwedstrijd in Bilbao werd het in de extra tijd 1-0.

Rustig avondje Cillessen

FC Barcelona haalde ten koste van Real Murcia simpel de achtste finales. Na de 3-0 uitzege werd het in Camp Nou 5-0. Barça gaf bijna al zijn sterren rust en speelde met Jasper Cillessen onder de lat.

De doelman kreeg nauwelijks de kans om zich te onderscheiden, daarvoor was het klasseverschil veel te groot tussen beide clubs. Paco Alcácer, Gerard Piqué, Aleix Vidal, Denis Suárez en José Arnáiz scoorden voor de koploper van La Liga.

Atlético door

Atlético Madrid stelde voor eigen publiek orde op zaken tegen derdeklasser Elche (3-0). Fernando Torres scoorde tweemaal voor de thuisploeg die in het eerste duel nog geen verschil wist te maken (1-1).

Reacties zijn gesloten

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com