Laren onderuit, HIC degradeert

http://seo-site.nl/facebook-likes-kopen

De hockeysters van Laren zijn nog steeds niet zeker van de play-offs in de Hoofdklasse. Op bezoek bij SCHC moest gewonnen worden, maar de gastvrouwen klopten Laren met 3-1.

Het plan van Laren om bij de mede-koploper play-offs zeker te stellen, kon na tien minuten al in de prullenbak door twee treffers van Roos Drost. In de tweede helft bracht Lisanne de Lange de spanning terug, maar drie minuten later zette international Caia van Maasakker met een rake strafcorner de eindstand op het bord.

Volgende week krijgt Laren tegen koploper Amsterdam nog een kans om zich te plaatsen.

HIC degradeert na verlies tegen Hurley

Hurley, de naaste belager van Laren op de ranglijst, had een makkelijke avond bij HIC: 0-4. Door de overwinning houdt Hurley nog kans op de play-offs. Volgende week moet bij SCHC gewonnen worden om in het spoor van Laren te blijven.

Voor HIC viel het doek daarmee definitief. De ploeg uit Amstelveen wist dit seizoen nog geen wedstrijd te winnen en speelde twee keer gelijk. Degradatie was daarmee onafwendbaar.

Het is de tweede keer op rij dat een gepromoveerde ploeg direct weer degradeert uit de Hoofdklasse. Vorig jaar trof De Terriërs hetzelfde lot.

Reacties zijn gesloten

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com