Kuiper twijfelt of gebroken veer reden is van gemiste finale

Kuiper twijfelt of gebroken veer reden is van gemiste finale
http://seo-site.nl/facebook-likes-kopen

Bondscoach Geert Kuiper gaf twee voorname redenen voor het sneuvelen van zijn achtervolgingsploeg in de halve finales: de gebroken veer van Jan Blokhuijsen en de “fantastische tijd” van tegenstander Noorwegen. De Noren klokten 3.37,08, een olympisch record.

“De veer van Jan is geknapt bij de start. Daardoor waren we niet goed weg en hebben we de hele race achter de feiten aangereden”, aldus Kuiper. “Een gebroken veer betekent dat je ijzer anders terugklapt. Dat voelt gewoon niet prettig, het is een beetje alsof je met één been aan het schaatsen bent.”

Liet Nederland daar dan het gat van, uiteindelijk, 1,38 seconden vallen met de opponent? “Je moet ook kijken naar Noorwegen”, vond Kuiper. “Die rijden met 3.37,08 een fantastische tijd. Ik hou er ook van de winnaar een compliment te geven. Onze tijd is goed, maar niet genoeg om de finale te halen. Het zit zo dicht op elkaar bij de mannenachtervolging.”

Dat Sven Kramer, Blokhuijsen en Patrick Roest te weinig zouden hebben getraind, ontkende Kuiper. “We hebben hier een prima voorbereiding gehad, dat is absoluut niet de reden dat we van Noorwegen hebben verloren. De kans op een foutje is altijd aanwezig, hoeveel je er ook op traint.”

Reacties zijn gesloten

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com