Kromowidjojo wint 100 vrij bij Swim Cup

Kromowidjojo wint 100 vrij bij Swim Cup
http://seo-site.nl/facebook-likes-kopen

Ranomi Kromowidjojo heeft bij de Swim Cup in Den Haag de 100 meter vrije slag gewonnen. Ze tikte aan na 53,69 en was daarmee ruim sneller dan Kim Busch, die tweede werd in 55,34.

Femke Heemskerk, die in de series met 54,04 de tweede tijd zwom, liet de finale aan zich voorbijgaan. Ze voldeed wel, net als Kromowidjojo en Busch, aan de limiet voor de EK, komende zomer in Glasgow.

Heemskerk had vrijdag al een EK-ticket voor de 200 meter vrije slag veroverd. Busch zal ook op de 50 meter vlinder uitkomen in Glasgow.

Ook Kira Toussaint heeft er weer een EK-ticket bij. Ze had al een startbewijs voor de 100 meter rugslag op zak en plaatste zich vandaag voor de halve afstand, net als Tessa Vermeulen en Maaike de Waard.

Bij de mannen was Kyle Stolk de beste op de 100 meter vrije slag, maar hij was met 49,21 niet snel genoeg om te voldoen aan de EK-limiet. Jesse Puts werd tweede in 49,37.

Arno Kamminga, die gisteren een Nederlands record zwom op de 200 meter schoolslag, won vandaag ook de 100 meter schoolslag en voldeed met 56,69 bovendien aan de EK-limiet.

Reacties zijn gesloten

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com