Krajicek wordt coach van Van Rijthoven

Krajicek wordt coach van Van Rijthoven
http://seo-site.nl/facebook-likes-kopen

Richard Krajicek gaat aan de slag als trainer en coach van Tim van Rijthoven.

De 20-jarige Van Rijthoven maakte in 2015 zijn debuut in het Davis Cupteam tegen Zwitserland en speelde in 2016 ook mee tegen Zweden.

Het afgelopen jaar kwam hij weinig in actie vanwege een polsblessure en zakte hij naar de 876ste plaats op de wereldranglijst. Zijn hoogste notering was 296 in oktober 2016.

Krajicek werkte eerder als coach met Stanislas Wawrinka en Milos Raonic. In de samenwerking met Van Rijthoven is Krajicek naast de trainingen ook verantwoordelijk voor de begeleiding in zijn buitenlandse wedstrijdprogramma.

“Ik ben enorm vereerd dat Richard met mij wil werken”, zegt Van Rijthoven in een eerste reactie. “Hij heeft erg veel wedstrijdervaring en met hem gaan er veel deuren open voor mij. Ik heb de afgelopen jaren weinig gespeeld door blessures. Daarom ben ik ontzettend blij dat iemand als Richard nog steeds een goede tennisser in mij ziet en met mij aan de slag wil.”

Krajicek: “Als mentor via een talentenprogramma volg en adviseer ik Tim al een aantal jaren. Hij is een getalenteerde speler met een paar hele sterke wapens. Ik heb erg veel zin om met hem aan de slag te gaan en hem te helpen de volgende stappen in zijn carrière te zetten.”

Reacties zijn gesloten

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com