Koeman, Conte en Mourinho steunen De Boer

Koeman, Conte en Mourinho steunen De Boer
http://seo-site.nl/facebook-likes-kopen

Frank de Boer heeft maandag vanuit de voetbalwereld veel bijval gekregen na zijn ontslag bij Crystal Palace. Hij werd al na 77 dagen in dienst de laan uitgestuurd.

Zo bekritiseerde Phil Neville, voormalig Engels international en ex-speler van Manchester United, het beleid van Crystal Palace in een tweet. “Een manager aanstellen die staat voor een bepaald type voetbal en hem vervolgens na vier wedstrijden ontslaan. Omdat zijn speelstijl niet bij de club past. Dat klopt niet!”

‘Rot voor hem’

Chelsea-manager Antonio Conte reageerde op een persconferentie voor het Champions League-duel met Qarabag FK op het vroegtijdige vertrek van zijn collega. “Ik heb met hem te doen. Het is een mooie ervaring om trainer te zijn in de Premier League, maar dat je na al vier wedstrijden moet vertrekken… Rot voor hem.”

Everton-manager Ronald Koeman was kort maar krachtig. “Het zegt meer over het beleid van de club, dan over Frank de Boer.”

Ook Manchester United-trainer José Mourinho kon maar weinig begrip opbrengen voor het besluit van de clubleiding van Crystal Palace. “Dit is de wereld waarin we leven. Ik ben ontslagen als kampioen. Claudio Ranieri is ontslagen als kampioen. De Boer is ontslagen na vier wedstrijden. Volgend seizoen gebeurt ongeveer hetzelfde.”

Reacties zijn gesloten

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com