Knegt komt voor goud: maakt geen zak uit op welke afstand

http://seo-site.nl/facebook-likes-kopen

Shorttracker Sjinkie Knegt is duidelijk over zijn doelstelling bij de Winterspelen, die eind deze week van start gaan. “Ik kom hier natuurlijk om olympisch goud te winnen. Het maakt geen zak uit op welke afstand, maar het moet wel gewoon gebeuren.”

En dan ook nog met een verkoudheid onder de leden. Die liep Knegt op tijdens een trainingskamp in Japan, voordat hij afreisde naar Zuid-Korea. “Er waren vrij veel temperatuurwisselingen. Buiten was het -18. Door de sneeuw naar de ijsbaan lopen is niet ideaal. En binnen was het 21 graden. Maar ik heb geen hinder van mijn verkoudheid”, blijft hij rustig.

Gelukkig maar, want Knegt moet op zaterdag – de eerste sportdag van de Spelen – al aan de bak op de 1.500 meter. “Ik doe nog twee keer lichte krachttraining en dat is het wel. Voor de rest moet ik zo veel mogelijk ontspannen.”

Nuchter als altijd

Zondag zette Knegt voor het eerst voet op het olympische ijs. Bondscoach Otter keek tevreden toe en zag dat er goed werd getraind, met oog voor de laatste details. “Ik zie eigenlijk dat die puntjes er al staan.”

En Knegt? Die bleef er nuchter onder, zoals altijd. “Je kan het heel bijzonder maken zo’n baan, maar het maakt verder niet zoveel uit.”

Reacties zijn gesloten

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com