Knappe zege Milan in Florence

http://seo-site.nl/facebook-likes-kopen

De afgelopen dagen werd druk gespeculeerd over het lot van Clarence Seedorf als trainer van AC Milan. Na nederlagen tegen Juventus, Udinese, Parma en Atletico Madrid kan Seedorf weer opgelucht ademhalen. Na het 1-1 gelijkspel tegen Lazio Roma wonnen de Milanezen woensdag met 2-0 van Fiorentina, de nummer vier van de Serie A.

In Florence opende de Franse verdediger Philippe Mexès na 23 minuten met het hoofd de score tegen een sterker Fiorentina. Na rust bracht Mario Balotelli, tegen Lazio nog gepasseerd door Seedorf, uit een vrije trap de eindstand op het bord. Nigel de Jong speelde de hele wedstrijd en ontving één van de zeven gele kaarten aan de kant van Milan. Urby Emanuelson bleef op de bank.

Tévez schiet Juventus langs Parma

Koploper Juventus won in eigen huis eenvoudig van subtopper Parma (2-1). De Argentijnse spits Carlos Tévez was in de eerste helft twee keer succesvol voor de Oude Dame. Cristian Molinari bracht na een uur spelen Parma heel even terug in de wedstrijd. Luttele minuten daarna kreeg Parma-spits Amauri een rode kaart na een elleboogstoot op Giorgio Chielini en was de wedstrijd gespeeld.

Ook Napoli boekte een eenvoudige zege. Op Sicilië was de nummer drie van de Serie A met 4-2 te sterk voor hekkensluiter Catania.

Reacties zijn gesloten

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com