Kidz-Art shoppen doe je online!

http://seo-site.nl/facebook-likes-kopen

Shop de coolste Kidz-Art collectie nu in de webshop! Het complete aanbod van dit kleurrijke en hippe kindermode merk vind je in één duidelijk overzicht op de ‘Buy Online’ pagina.

Het verhaal van Kidz-Art begon in Amsterdam, waar ontwerper Mary-Ann van Dam kleren ontwierp voor haar eigen kids. Wat begon met een, met de hand versierde, kleine basiscollectie in heldere neonkleuren is inmiddels uitgegroeid tot een levendig trendy kledingmerk voor meisjes tussen 0 en 12 jaar oud.

Altijd kleurrijk en vol met gedurfde en verrassende (kleuren) combinaties. De collectie bestaat uit individuele stijlen, tot in het kleinste detail, met een handtekening die altijd herkenbaar is. Het prachtige borduurwerk en de verbluffende kwaliteit zijn veelvoorkomende thema’s binnen de collectie. Dankzij kleine, kleurrijke details zoals linten, strikken, labels en knoppen, zijn de verschillende items in de collectie gemakkelijk te combineren. Dit resulteert in een commerciële maar unieke verzameling.

Kleuren maken je gelukkig. De Kidz-Art-collecties stralen energie uit. Vier de kunst van Kidz-Art en shop de kleding online!

Reacties zijn gesloten

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com