Jong Ajax verslaat FC Den Bosch en loopt in op Fortuna

Jong Ajax verslaat FC Den Bosch en loopt in op Fortuna
http://seo-site.nl/facebook-likes-kopen

Jong Ajax is in de Jupiler League weer aangesloten bij koploper Fortuna Sittard en nummer twee NEC. De Amsterdammers wonnen in eigen huis met 1-0 van FC Den Bosch, dat vrijdag thuis al verloor van Fortuna Sittard.

De achterstand van Jong Ajax op de koploper bedraagt nu twee punten, het gat met NEC is teruggebracht tot een punt. NEC moet nog wel een duel met FC Oss op 15 januari inhalen.

De enige treffer in Amsterdam viel al na 9 minuten en was van Ché Nunnely, die de bal in de verre hoek schoot. Mateo Cassierra raakte kort daarna de paal en in de rebound kopte hij naast. Danny Verbeek miste tien minuten voor tijd een grote kans op de 1-1 (lat).

Restant

In het restant van het duel tussen Helmond Sport en Eindhoven, dat op 8 december vanwege de sneeuwval na 25 minuten bij een 0-0 stand werd gestaakt, wisten de ploegen opnieuw niet te scoren. Het bleef 0-0.

Branco van den Boomen, die op 8 december namens Eindhoven een penalty miste, liet ook nu een kans onbenut. Arne Nauts was voor Helmond Sport twee keer dicht bij een treffer.

Reacties zijn gesloten

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com