International De Lange mag weer hockeyen na hartonderzoeken

International De Lange mag weer hockeyen na hartonderzoeken
http://seo-site.nl/facebook-likes-kopen

Lisanne de Lange heeft groen licht gekregen om haar topsportloopbaan voort te zetten. De hockeyster van Laren miste vorige maand met Oranje de finale van de Hockey World League. Een medische keuring gaf, omdat er aanwijzingen waren voor een mogelijke hartafwijking, aanleiding tot aanvullend onderzoek.

De Lange (23) werd daarop uit voorzorg uit de HWL-selectie teruggetrokken en vervangen door Maria Verschoor. Uit aanvullend onderzoek blijkt dat er geen sprake is van een hartafwijking en dat De Lange weer gewoon kan uitkomen voor Laren en de nationale ploeg.

“Het was voor mij een vervelende en onzekere periode en ik ben blij dat die nu voorbij is”, aldus De Lange op de website van de KNHB. “Ik heb me altijd gezond gevoeld, dan is het behoorlijk schrikken als je plotseling met zo n proces wordt geconfronteerd. Gelukkig is uit alles gebleken dat ik topfit ben.”

Arno den Hartog, technisch directeur van de hockeybond: “Het was vervelend om te moeten besluiten dat Lisanne niet mocht deelnemen aan de HWL-finale, maar wij zijn er van overtuigd dat dit de juiste beslissing was. De gezondheid van Lisanne heeft voor ons altijd voorop gestaan.”

Reacties zijn gesloten

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com