Imponerende Pennetta grijpt titel

http://seo-site.nl/facebook-likes-kopen

Flavia Pennetta is winnares geworden van het WTA-toernooi in Indian Wells. De Italiaanse was in de finale veel te sterk voor Agnieszka Radwanska: 6-2, 6-1.

Pennetta had vier van de zes eerdere ontmoetingen met de Poolse verloren, maar eerder dit jaar in Dubai was ze Radwanska al duidelijk de baas. Ditmaal liet de nummer 21 van de wereld direct haar klasse zien. Ze dicteerde het spel en Radwanska, die last had van een knieblessure, had weinig tot niets in te brengen.

Tiende toernooizege Pennetta

Na de eerste set simpel gewonnen te hebben, brak Pennetta haar opponente op 1-1 in de tweede set op love. Radwanska vocht voor wat ze waard was, maar kon de Italiaanse niet meer van haar tiende toernooizege (en de eerste sinds 2010) afhouden.

De 32-jarige Pennetta was mede door een polsblessure vorig jaar juni nog de nummer 166 van de wereld. Ze haalde enkele maanden later echter de halve finales op de US Open en bereikte dit jaar de kwartfinales op de Australian Open.

Op weg naar de finale won de Italiaanse in Indian Wells onder meer van Samantha Stosur, Sloane Stephens en Li Na. Vanaf maandag is ze de mondiale nummer twaalf.

Reacties zijn gesloten

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com