IJshockeyers Den Haag grijpen in Thialf derde prijs van het seizoen

IJshockeyers Den Haag grijpen in Thialf derde prijs van het seizoen
http://seo-site.nl/facebook-likes-kopen

De ijshockeyers van Hijs Den Haag hebben na de landstitel en de beker ook de derde prijs van dit seizoen in de wacht gesleept.

De ploeg rekende in de vol Thialf (bijna 3.000 toeschouwers) in de finale van de BeNe-League met 5-1 af met Unis Heerenveen en bracht de stand in de best-of-5-serie daarmee op 3-1.

Den Haag klopte de Flyers in de finale om de titel met 1-0 en in de eindstrijd om de beker met 7-3. In het vierde duel van de finale van de BeNe-League kwam Den Haag via treffers van Raymond van der Schuit en Alan van Bentem in de tweede periode op 2-0.

De thuisploeg deed in de derde periode nog iets terug via Adam Bezak, maar Oliver Pataky, Alan van Bentem en Jeffrey Melissant voerden de score verder op.

‘Winnen went nooit’

“Er gaat zoveel arbeid aan vooraf om succesvol te kunnen zijn, dus winnen went echt nooit”, zei coach Chris Eimers van Hijs Den Haag. “Maar we hebben het niet kado gekregen tegen Heerenveen. De hele best-of-5-serie was een reclame voor de ijshockeysport.”

Volgens de coach gaf het verschil in breedte van de selectie de doorslag. “We speelden op vrijdag, zondag en dinsdag, dat ga je gewoon voelen met minder personeel. Dat gaf de doorslag voor ons succes”, aldus Eimers.

Reacties zijn gesloten

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com