Hogenkamp treft Sjarapova, Rus als ‘lucky loser’ naar Roland Garros

Hogenkamp treft Sjarapova, Rus als ‘lucky loser’ naar Roland Garros
http://seo-site.nl/facebook-likes-kopen

Tennisster Richèl Hogenkamp heeft zich net als vorig jaar via de kwalificaties weten te plaatsen voor het hoofdtoernooi van Roland Garros. In de derde en beslissende ronde was Hogenkamp vrijdag te sterk voor de 17-jarige Bianca Andreescu uit Canada: 6-3 7-6 (9).

De 26-jarige Doetinchemse staat 134ste op de wereldranglijst en bereikte vorig jaar als qualifier de tweede ronde in Parijs. Daarin was de Belgische Elise Mertens te sterk.

Hogenkamp staat meteen voor een zware opgave. In de eerste ronde wacht voormalig nummer één van de wereld Maria Sjarapova. De Russische wist Roland Garros in 2012 en 2014 te winnen.

Vier Nederlanders in Parijs

Ondanks haar verlies in de laatste ronde van het kwalificatietoernooi mag Arantxa Rus toch meedoen aan het hoofdtoernooi van Roland Garros. De organisatie heeft Rus uitgekozen als zogenoemde ‘lucky loser’. De nummer 106 van de wereld speelt in de eerste ronde tegen Sloane Stephens.

Naast Hogenkamp en Rus komen ook Kiki Bertens en Robin Haase in actie op Roland Garros. Beide tennissers waren automatisch toegelaten tot het hoofdtoernooi.

Reacties zijn gesloten

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com