Hema neemt 9 stationswinkels over

http://seo-site.nl/facebook-likes-kopen

Negen Hema-stationswinkels wisselen op 1 oktober van eigenaar. Dit maakt de winkelketen bekend via een persbericht. De winkels werden eerder geëxploiteerd door de NS en worden nu toegevoegd aan het winkelportfolio van Hema.

“De overname van de negen NS-winkels past binnen onze groeistrategie om ook in onze thuismarkt te blijven groeien,” aldus Tico Schneider, directeur van Hema Nederland in het persbericht. “De high traffic locaties van deze winkels zijn voor Hema erg interessant door de goede omzet per vierkante meter. Mensen kopen in de winkels en halen er online bestelde producten af. We hebben vorig jaar onze kleine winkels in Nederland en België ingericht volgens het internationale winkelconcept en dit gaan we ook in de negen nieuwe winkels doen.”

De winkels werden sinds 2007 door de NS geëxploiteerd, maar heeft nu de strategie aangepast waarbij gekozen is om de retail op de stations ‘aan de markt over te laten’. Alle driehonderd medewerkers van de negen winkels gaan over naar Hema.

Lees ook: Nettoverlies Hema met 50 procent afgenomen in Q1

Beeld: Hema

Reacties zijn gesloten

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com