Hema in Spanje, zonder rookworst

http://seo-site.nl/facebook-likes-kopen

De Hema heeft sinds vandaag ook een winkel in Spanje. Vanmiddag opende directeur Ronald van Zetten het eerste filiaal in Madrid.

De winkelketen kondigde begin dit jaar aan winkels te openen in Engeland en Spanje. Het bedrijf heeft al filialen in België, Duitsland, Frankrijk en Luxemburg. In totaal zijn er nu 670 Hemawinkels.

De eerste Hema in Spanje is gevestigd in een grote winkelstraat in het centrum van Madrid. Het bedrijf wil kijken hoe de formule daar aanslaat, om daarna ook winkels te openen in andere Spaanse steden.

Stroopwafels

Het aanbod is iets anders dan in Nederland. Zo gaat Madrid niet kennismaken met de bekende Hemaworst. Wel kunnen de Spanjaarden de Jip en Janneke-producten kopen en zijn er Nederlandse stroopwafels.

Het afgelopen jaar opende Hema 17 winkels in het buitenland. In Nederland ging het minder goed met de verkoop. Die liep vorig jaar 5 procent terug en het bedrijf maakte 10 procent minder winst. Een paar weken geleden kondigde de winkelketen daarom aan te gaan reorganiseren en 65 banen te schrappen.

Reacties zijn gesloten

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com