“Havenaar kan opbloeien in Kuip”

http://seo-site.nl/facebook-likes-kopen

Vanwege de nucleaire top in Den Haag was de voetbalagenda dit weekend niet overvol, maar er werden wel degelijk wedstrijden gespeeld in de eredivisie. Met name het duel van Vitesse bij FC Groningen was interessant, aldus de tafelgasten van zondagavond bij NOS Studio Voetbal, met name vanwege de beide spitsen.

“Vooral Richairo Zivkovic is een ontegenzeggelijk talent”, aldus Ronald Waterreus. Volgens de oud-keeper was de 18-jarige spits, die deze week definitief te horen kreeg dat hij volgend jaar bij Ajax speelt, heel sterk in de wedstrijd tegen Vitesse.

“Een sierlijk talent”, voegde Jan Mulder eraan toe. “Een mooie voetballer.” Ook de andere analytici aan tafel bleken enthousiast over de spits. Co Adriaanse somde zijn kwaliteiten op: “Hij heeft de lengte en de snelheid, hij is fysiek sterk, ziet er goed uit en heeft het vermogen om technisch nog heel veel beter te worden.”

Havenaar

Maar er stond nog een andere spits op het veld: Mike Havenaar. Want terwijl Zivkovic volgend jaar bij Ajax speelt, zou de Japanse spits komend seizoen zo maar richting Feyenoord kunnen gaan. Een helemaal niet zo onverstandige keuze, aldus Waterreus. “Ik kan me voorstellen dat Fred Rutten een goede spits in hem ziet.”

Ook Adriaanse en Mulder zouden de eventuele aankoop van Havenaar wel begrijpen. “Rutten heeft al met hem gewerkt, hij is transfervrij, en zie maar eens een ander te krijgen”, reageerde Adriaanse. Mulder benadrukte hem vooral niet op zijn huidige doelpuntenproductie af te rekenen. “In De Kuip kan hij zomaar opbloeien.”

Reacties zijn gesloten

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com