Hahn: tegen Feyenoord wil je zeker niet verliezen

Hahn: tegen Feyenoord wil je zeker niet verliezen
http://seo-site.nl/facebook-likes-kopen

Voor Warner Hahn was het duel van sc Heerenveen met Feyenoord bijzonder. De doelman keerde voor even terug in De Kuip en hielp de Friezen aan een gelijkspel.

“Ik heb hier drie jaar onder contract gestaan en dan wil je zeker niet verliezen. We komen met 1-0 achter, maar eigenlijk blijven doen wat we hebben afgesproken.”

“In de tweede helft was het aan onze kant meer verdedigen dan aanvallen, maar prima dat we de 1-1 over de streep hebben getrokken. De jongens feliciteerden me ook. Dat is leuk”, aldus Hahn.

“Warner was goed met twee, drie reddingen”, vond trainer Jurgen Streppel. “Maar het hele elftal heeft gestreden om een resultaat te behalen. Dat doet me deugd. Er had wel meer ingezeten, al had het ook andersom kunnen zijn.”

Bij Feyenoord overheerste de teleurstelling na opnieuw puntenverlies. “Het was heel moeizaam. Ondanks dat kwamen toch tot een aantal goede kansen. Dat zijn momenten waarop je jezelf moet belonen. Dit voelt als een gemiste kans”, baalde trainer Giovanni van Bronckhorst.

Reacties zijn gesloten

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com