Goedemorgen Pyeongchang, dit staat er vandaag op het spel

Goedemorgen Pyeongchang, dit staat er vandaag op het spel
http://seo-site.nl/facebook-likes-kopen

Op dag vier van de Olympische Winterspelen in Pyeongchang wordt er weer geschaatst. Op het programma staat de 1.500 meter bij de mannen.

Kjeld Nuis en Koen Verweij zijn de grote kanshebbers voor een gouden medaille en ook Patrick Roest maakt een goede kans. De start is om 12.00 uur Nederlandse tijd. Om 11.30 uur begint de schaatsuitzending.

Bij de loting kwam naar voren dat Roest al voor de dweilpauze in actie komt. Nuis het zal in rit veertien opnemen tegen de Japanner Takuro Oda. Verweij komt in de zestiende rit uit tegen de Noor Allan Dahl Johannson.

Voordat de mannen gaan rijden zullen eerst Ireen Wüst en Marrit Leenstra hun medaille uitgereikt krijgen op Medal Plaza. Wüst won gisteren goud op de 1.500 meter, Leenstra veroverde het brons. Om 11.00 uur zijn die beelden rechtstreeks te zien op NPO 1 en NOS.nl.

Shorttrack

Ook is er weer shorttrack vandaag. Bij de vrouwen staat het vervolg van de 500 meter op het programma. Yara van Kerkhof is daar de enige Nederlandse troef. De mannen mogen zich richten op de kwalificaties voor de 1.000 meter en de aflossing. Het shorttrack zal om 11.00 uur Nederlandse tijd beginnen, maar de NOS is er al eerder bij met een voorbeschouwing.

Pyeongchang Vandaag op NPO 1 om 8.00 uur

In ons ochtendprogramma om 8.00 uur is er aandacht voor het shorttrack en het schaatsen. Er er wordt gekeken naar het snowboarden, waar de finales op de halfpipe bij de vrouwen wordt verreden.

En eindelijk kan het alpineskiën beginnen. De afgelopen dagen werden alle onderdelen uitgesteld vanwege de harde wind in de bergen van Pyeongchang. Vandaag staat de combinatie bij de mannen op het programma.

Afgelopen nacht

De olympische dag is al even onderweg. Bij het snowboarden op de halfpipe won de pas 17-jarige Chloe Kim over overtuigende wijze goud. De Amerikaanse met Koreaanse roots wist als enige een score boven de 90 neer te zetten.

Reacties zijn gesloten

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com