“Geen Chinese terrorist in Boeing”

http://seo-site.nl/facebook-likes-kopen

Geen van de Chinese inzittenden van het vermiste Malaysia Airlines-toestel had een link met terrorisme. Volgens de Chinese ambassadeur in Maleisië heeft onderzoek door de Chinese inlichtingendiensten dat uitgewezen.

Tweederde van de passagiers van de Boeing die anderhalve week geleden verdween was Chinees. Nog altijd is niet duidelijk wat met het toestel is gebeurd.

Een terroristische aanslag of kaping wordt nog altijd voor mogelijk gehouden, vooral sinds Maleisië bekendmaakte dat de communicatieapparatuur moedwillig is uitgezet. Het onderzoek richt zich met name op de gezagvoerder en de co-piloot, twee Maleisiërs.

Oeigoeren

Volgens de ambassadeur in Kuala Lumpur heeft Peking uitgebreid onderzoek gedaan en is er geen bewijs dat de Chinese passagiers bij de vermissing betrokken waren. Dat betekent dat de theorie dat Chinese Oeigoeren achter de verdwijning zitten volgens hem de prullenmand in kan.

De ambassadeur maakte ook bekend dat China inmiddels op Chinees grondgebied zoekt naar brokstukken van de Boeing. De zoektocht naar het toestel, waaraan 26 landen meedoen, strekt zich inmiddels uit van de Kaspische Zee tot ver op de Indische Oceaan.

Reacties zijn gesloten

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com