Geen aanwijzing terrorisme MH370

http://seo-site.nl/facebook-likes-kopen

Amerikaanse onderzoekers hebben tot nu geen aanwijzingen gevonden die kunnen duiden op terroristische activiteiten in het vermiste vliegtuig van Malaysia Airlines. Volgens de onderzoekers is het essentieel dat het vliegtuig wordt gevonden om erachter te komen wat ermee is gebeurd.

Mike Rogers, vooraanstaand Republikeins lid van Huis van Afgevaardigden, en de Democratische senator Dianne Feinstein zeiden in Amerikaanse talkshows dat ze geen bewijzen voor terrorisme hebben gezien.

Afgelopen week meldden bronnen dicht bij het onderzoek aan persbureau Reuters dat de FBI niets wijzer was geworden van de in beslag genomen vluchtsimulator van een van de piloten.

Australië

Het toestel met vluchtnummer MH370 verdween ruim drie weken geleden van de radar en is sindsdien spoorloos. Autoriteiten zijn er vrij zeker van dat het toestel ten zuidwesten van Australië in zee is gestort.

De Australische premier Tony Abbot zegt dat er geen tijdslimiet is voor de zoektocht naar het vliegtuig. Hij zegt dat de zoektocht eerder wordt geïntensiveerd, dan dat die wordt afgebouwd.

Brokstukken

De afgelopen week zijn mogelijke brokstukken van het vliegtuig geregeld gefotografeerd. Tot nu toe is nog geen onderdeel van het toestel uit het water gevist. Gisteren bleek dat materialen van vissersschepen voor brokstukken van het vliegtuig waren aangezien.

In totaal zoeken vandaag twintig vliegtuigen en schepen naar de vermiste Boeing. Aan boord van het toestel waren 227 passagiers en 12 bemanningsleden.

Reacties zijn gesloten

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com