Fred Grim, in 13 maanden van bondscoach Oranje naar trainer in Waalwijk

Fred Grim, in 13 maanden van bondscoach Oranje naar trainer in Waalwijk
http://seo-site.nl/facebook-likes-kopen

Iets meer dan dertien maanden na zijn laatste interland als interim-bondscoach van Oranje heeft Fred Grim een contract voor twee seizoenen getekend bij RKC Waalwijk, de nummer achttien van het afgelopen seizoen in de Jupiler League.

De 52-jarige oud-doelman komt over van Sparta Rotterdam, waarmee hij als assistent van trainer Dick Advocaat degradeerde uit de eredivisie. Grim speelde voor Ajax en SC Cambuur. Na zijn carrière had hij meerdere jeugdelftallen van Ajax onder zijn hoede voor hij als hoofdcoach voor Almere City FC aan de slag ging.

In 2015 ging Grim aan de slag als bondscoach van Jong Oranje. Een jaar later schoof hij door naar het grote Oranje, waar hij assistent werd van Danny Blind. Na het ontslag van Blind was Grim drie vriendschappelijke interlands eindverantwoordelijk bij Oranje. De eerste ging nog met 1-2 verloren tegen Italië, maar tegen Marokko (2-1) en Ivoorkust (5-0) boekte hij zeges.

Na de aanstelling van Dick Advocaat als bondscoach keerde Grim terug naar een rol als assistent. Afgelopen seizoen ging hij met Advocaat de uitdaging aan om Sparta in de eredivisie te houden, maar die opdracht mislukte. De Rotterdammers werden in de play-offs verslagen door FC Emmen.

Reacties zijn gesloten

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com