Fortuna Sittard speelt gelijk en ziet NEC en Jong Ajax naderen

Fortuna Sittard speelt gelijk en ziet NEC en Jong Ajax naderen
http://seo-site.nl/facebook-likes-kopen

In de Jupiler League heeft koploper Fortuna Sittard twee dure punten verspeeld bij RKC. Doordat de achtervolgers NEC en Jong Ajax wel wonnen, is het gaatje nu nog maar twee punten met die twee ploegen.

Voor dat ene punt moest Fortuna Sittard diep gaan. Nadat Dylan Seys in de 53ste minuut RKC op voorsprong had gezet, moesten de Limburgers in de achtervolging. De gelijkmaker viel pas in blessuretijd en werd gemaakt door Lars Hutten.

Ook NEC kwam eerst op achterstand tegen FC Oss. Direct na rust zette Fatih Kamaci de Brabantse bezoekers op 0-1. Maar heel snel daarna maakte Arnaut Groeneveld op schitterende wijze gelijk. Ferdi Kadioglu maakte de winnende treffer namens NEC.

Jong Ajax

Jong Ajax liep in de tweede helft weg bij FC Den Bosch en won uiteindelijk met 5-2 in De Vliert. Voor Den Bosch scoorde Jort van der Sande twee keer in de eerste helft. Dennis Johnsen en Mateo Cassiera tekenden voor de Ajax-goals voor rust. Via Jurgen Ekkelenkamp, opnieuw Cassiera (penalty) en Kaj Sierhuis won Ajax toch ruim.

Saillant is dat Jong Ajax en NEC hun ontmoeting van afgelopen vrijdag moeten overspelen en daardoor een duel minder hebben gespeeld dan Fortuna. Jong Ajax won met 2-0 van NEC, maar de Amsterdammers stelden daarbij een ongerechtigde speler op. De datum voor het in te halen duel moet nog worden vastgesteld.

Reacties zijn gesloten

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com