Foot Locker neemt aandeel in sportmerk Carbon38

http://seo-site.nl/facebook-likes-kopen

Foot Locker Inc heeft een minderheidsaandeel genomen in luxe sportmerk Carbon38. Dit meldt het bedrijf in een persbericht.

“We bewonderde het Carbon38 verhaal en de missie al toen we elkaar drie jaar geleden ontmoetten,” aldus Lauren Peters, CFO van Foot Locker. “Katie en het team van Carbon38 hebben geweldig hun best gedaan om een merk te maken met extreem loyale fans in de fitness en mode wereld. Naast de steun van Carbon38 uitzonderlijke groeipotentie die onze investering biedt, verwachten we ook gebruik te maken van het team’s inzichten in de industrie en focus om onze eigen SIX:02 resultaten te verbeteren.” Peters zal als onderdeel van het partnerschap zich aansluiten bij de directie van Carbon38.

“We zijn verheugd om Foot Locker te hebben als een investeerder terwijl we ons bedrijf opschalen en onze omni-channel strategy uitbreiden in zowel de Verenigde Staten als internationaal,” aldus Katie Warner Johnson, mede-oprichter en CEO van Carbon38 in een statement. “Deze steun zorgt ervoor dat we ons pad van groei kunnen versnellen en onze missie om een nieuwe categorie voor luxe sport ready-to-wear kleding te creëren, kunnen voltooien.”

Beeld: Carbon38 website

Reacties zijn gesloten

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com