FIFA stelt dat Amrabats uitspraken over Pepe niet waar zijn

FIFA stelt dat Amrabats uitspraken over Pepe niet waar zijn
http://seo-site.nl/facebook-likes-kopen

Nordin Amrabat blijft de gemoederen bezighouden op het WK voetbal in Rusland. Na alle commotie over het spelen met een hersenschudding heeft hij zich nu de woede van de FIFA op de hals gehaald met uitspraken over scheidsrechter Mark Geiger.

Dit stuurde de Marokkaanse Nederlander na de 1-0 nederlaag tegen Portugal naar NOS-verslaggever Joep Schreuder. “Pepe kwam mij na afloop troosten en toen vroeg ik: zullen we shirtje ruilen? Hij zei toen dat-ie al voor de scheidsrechter was, omdat die dat in de eerste helft had gevraagd. Ook Pepe vond dat vreemd.”

Direct na de wedstrijd

Het was een vervolg van een interview direct na de wedstrijd. Toen zei Amrabat over de arbiter: “Ik weet niet wat hij gewend is, maar hij was zwaar onder de indruk van Cristiano Ronaldo. En ik hoor net van Pepe dat de scheidsrechter in de eerste helft om zijn shirt vroeg. Kom op man, waar hebben het over? Het is een WK, geen circus.”

De Amerikaan keurde in de wedstrijd van Marokko tegen Portugal (1-0 nederlaag) een doelpunt van Cristiano Ronaldo goed in plaats van te fluiten voor een overtreding van Pepe. Door het doelpunt werd Marokko uitgeschakeld op het WK.

FIFA ontkent alles, maar is wel in de war

De FIFA heeft vandaag in een officiële verklaring afstand genomen van Amrabats uitspraken. “We veroordelen deze beweringen van het lid van het Marokkaanse elftal. In de media staat dat Geiger om het shirt van de aanvoerder van Portugal gevraagd zou hebben, maar hij weerlegt deze claims en ontkent categorisch dat hij dat verzoek heeft gedaan.”

De wereldvoetbalbond heeft het over de aanvoerder van Portugal. Dat is echter Cristiano Ronaldo en niet Pepe.

Volgens de FIFA hebben de WK-scheidsrechters duidelijke instructies gekregen wat betreft hun gedrag en verhouding met de deelnemende teams: “We kunnen bevestigen dat Geiger zich voorbeeldig en professioneel heeft gedragen.”

Reacties zijn gesloten

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com