Feyenoord veel sterker dan ADO Den Haag in benefietwedstrijd

Feyenoord veel sterker dan ADO Den Haag in benefietwedstrijd
http://seo-site.nl/facebook-likes-kopen

Feyenoord heeft woensdagavond een oefenwedstrijd tegen ADO Den Haag met 4-0 gewonnen. Voor zo’n 25.000 toeschouwers waren Jens Toornstra, Bilal Basaçikoglu, Sam Larsson en Dylan Vente trefzeker voor de thuisploeg.

Support Casper

Het vriendschappelijke duel in De Kuip stond in het teken van Support Casper. Dat is de stichting van de dokter van Feyenoord, Casper van Eijck, die zich inzet voor onderzoek naar betere behandelmethoden bij patiënten met moeilijk te behandelen kankervormen, zoals alvleesklierkanker.

Feyenoord had weinig te duchten van ADO. Bij rust stond het al 3-0 door doelpunten van Toornstra, Basaçikoglu en Larsson. Laatstgenoemde maakte zijn rentree na een hamstringblessure die hem sinds 8 februari langs de kant hield.

ADO-trainer Alfons Groenendijk voerde in de rust vijf wissels door. Enkele jonge Hagenaars maakten hun opwachting. Ook aan Rotterdamse zijde werd volop gewisseld. Gescoord werd er ook nog. Spits Dylan Vente, die in de basis begon, zette na ruim een uur spelen de 4-0 eindstand op het scorebord.

Straftraining

Voor Feyenoord en stichting Support Casper was het een geslaagde avond. Voor Groenendijk niet. De coach liet na de nederlaag weten te overwegen om een aantal vrije dagen van zijn selectie deze week te schrappen.

Reacties zijn gesloten

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com