Federer en Djokovic in finale

http://seo-site.nl/facebook-likes-kopen

De finale van het Masters-toernooi in Indian Wells gaat tussen Novak Djokovic en Roger Federer. De Serviër rekende met 7-5, 6-7 (2), 6-1 af met John Isner en de Zwitser was Aleksandr Dolgopolov met 6-3, 6-1 eenvoudig de baas.

Tweevoudig kampioen Djokovic speelde een wisselvallige partij. Zo had Isner de eerste set voor het grijpen, maar de Amerikaan miste op 5-5 drie breekkansen op rij, waarna hij een game later zelf zijn opslag inleverde.

Isner toont karakter

In de tweede set mocht Djokovic op 5-4 en 6-5 voor de wedstrijd serveren, maar Isner toonde karakter en was superieur in de tiebreak. In de derde set maakte Djokovic korte metten met de Amerikaan.

Federer drong voor de vijfde keer keer door tot de eindstrijd in Indian Wells. De viervoudig toernooiwinnaar won simpel van Dolgopolov. De nummer 31 van de wereld maakte dit toernooi indruk met zeges op Rafael Nadal, Fabio Fognini en Milos Raonic, maar tegen Federer had hij maar weinig in te brengen.

Federer leidt tegen Djokovic

Met name de service van de Oekraïner liet het afweten en daar wist Federer wel raad mee. De Zwitser domineerde in de rally’s, benutte vier van zijn negen breekkansen en stond zelf geen enkel breakpoint toe.

Federer en Djokovic nemen het zondag voor de 33ste keer tegen elkaar op. De Zwitser leidt met 17-15.

Reacties zijn gesloten

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com