Everton zet trainer Allardyce op straat

Everton zet trainer Allardyce op straat
http://seo-site.nl/facebook-likes-kopen

Everton heeft na een half jaar alweer afscheid genomen van trainer Sam Allardyce. De Engelsman, die in november de ontslagen Ronald Koeman opvolgde, had nog een contract voor een jaar.

Toen Allardyce instapte stond Everton dertiende. De voormalig bondscoach van het Engelse nationale team leidde de club uit Liverpool uiteindelijk naar de achtste plaats in de Premier League, maar de fans hadden veel kritiek op de behoudende speelwijze van de ploeg onder Allardyce.

“Sam gaf ons afgelopen seizoen tijdens een moeilijke periode wat stabiliteit en daar zijn we hem dankbaar voor”, verklaarde bestuursvoorzitter Denise Barrett-Baxendale. “We hebben besloten dat we deze zomer, als onderdeel van ons meerjarenplan, een nieuwe manager zullen benoemen.”

Marco Silva, die eerder dit seizoen de laan uit werd gestuurd bij Watford, zou de voornaamste kandidaat zijn om het stokje van Allardyce over te nemen bij Everton, waar Davy Klaassen onder contract staat.

Brands onderweg naar Everton?

Everton hoopt ook nog altijd op de komst van Marcel Brands. De technisch directeur van PSV staat al langere tijd op het verlanglijstje van eigenaar Farhad Moshiri, die probeert Brands los te weken uit Eindhoven.

Bij PSV vierde Brands afgelopen seizoen de derde landstitel in vier jaar tijd.

Reacties zijn gesloten

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com