EK hockey dag 7: finaleplaats voor Nederlandse hockeysters?

EK hockey dag 7: finaleplaats voor Nederlandse hockeysters?
http://seo-site.nl/facebook-likes-kopen

Na twee groepswedstrijden waren de Nederlandse hockeysters al zeker van de halve finales, maar na de monsterzege op Tsjechië (10-0) ging Oranje als overduidelijke groepswinnaar naar de laatste vier. Om 20.00 uur wacht Engeland in de halve eindstrijd.

Vanaf 19.30 uur laat Ellen Hoog haar licht schijnen op dat duel in de hockeyuitzending op NPO 3, NPO Sport en NOS.nl. Daarvoor spelen Duitsland en België de andere halve finale in Amstelveen.

Die wedstrijd is vanaf 17.00 uur live te zien op het themakanaal NPO Sport en NOS.nl.

‘s Middags wordt er nog gehockeyd om plaats vijf tot en met acht, maar die wedstrijden zijn niet te zien bij de NOS. Om 12.30 uur staat Tsjechië-Ierland op het programma in Amstelveen en om 14.45 uur speelt Spanje tegen Schotland.

EK Supertoto

Dagelijks doen twee gevestigde namen uit de hockeywereld een voorspelling over wat de dag gaat brengen. Vraag is wie van die twee de meeste kijk heeft op het spelletje. Dit zijn de winnaars tot nu toe.

Ook op dag zeven van de EK geldt: nieuwe ronde, nieuwe kansen. Vandaag in de EK Supertoto: voormalig hockeyster Kim Lammers en Oranje-international Valentin Verga. Zij gaan de strijd aan voor een plekje op de Wall of Fame.

Reacties zijn gesloten

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com