Egypte tussen hoop en vrees: haalt Salah duel met Russen?

Egypte tussen hoop en vrees: haalt Salah duel met Russen?
http://seo-site.nl/facebook-likes-kopen

Mohamed Salah wordt al toegezongen in Liverpool (hij maakte dit seizoen 44 goals in 52 duels), aanbeden in Egypte (hij scoorde 33 keer in 57 interlands) en dit WK leek voor hem gemaakt om zijn sterrenstatus in te ruilen voor die van superster.

Maar vooralsnog is het niet het toernooi van de Egyptenaar. Hij raakte tijdens de verloren Champions League-finale geblesseerd aan zijn linkerschouder en wat volgde was een race tegen de klok.

In Egypte, maar ook verder daarbuiten leefden voetballiefhebbers mee met de revaliderende Salah. De eerste groepswedstrijd tegen Uruguay kwam echter te vroeg, hoewel bondscoach Hector Cuper een dag eerder nog anders wilde doen geloven.

“Tijdens de laatste medische controle bleek het risico toch te groot”, zegt Cuper nu. “Maar ik denk dat hij tegen Rusland en Saudi-Arabië zal spelen.”

Het zou positief nieuws zijn voor de Egyptische fans, ware het niet dat we sinds vrijdag weten wat de woorden van Cuper waard zijn. Het wordt dus wachten tot vanavond 20.00 uur om te zien of de Egyptische gebeden verhoord zijn en Salah aan de aftrap staat tegen Rusland.

Reacties zijn gesloten

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com