Eerste wereldtitel squash Massaro

http://seo-site.nl/facebook-likes-kopen

Laura Massaro heeft in Penang (Mal) de wereldtitel squash behaald. De Britse was in de finale het 18-jarige Egyptische talent Nour el Sherbini, die in de halve finale topfavoriete Nicol David had verrast, met 11-7, 6-11, 11-9, 5-11, 11-9 de baas.

Massaro stond niet eerder op de hoogste WK-trede. In 2012 bereikte ze al eens de eindstrijd, maar op de Kaaimaneilanden was David destijds nog een maat te groot. de 30-jarige Massaro is ook de eerste Engelse wereldkampioene sinds Cassie Campion (1999).

“Ik was de hele dag zo nerveus en ook tijdens de wedstrijd kon ik de zenuwen maar niet van me afschudden”, biechtte Massaro op. “Dit is zonder twijfel de zwaarste partij die ik ooit gespeeld heb.”

Zoveel gedachten

El Sherbini haalde niet het niveau van haar partij tegen David. “Ik kon vandaag niet in mijn spel komen, zei de wereldkampioene bij de junioren. Er gingen de hele dag zoveel gedachten door mijn hoofd dat ik me niet goed kon focussen.”

De Egyptische neemt de ervaring van de verloren finale mee. Haar tijd komt nog wel. “Jammer dat ik niet gewonnen heb, maar ik kan niet echt teleurgesteld zijn. Het is ongelooflijk wat ik de afgelopen week heb meegemaakt, dit had ik van te voren nooit gedacht. Hopelijk kan ik het in de toekomst nog net iets beter doen.”

Reacties zijn gesloten

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com