Duel Reed-McIlroy op slotdag Masters belooft spektakel

Duel Reed-McIlroy op slotdag Masters belooft spektakel
http://seo-site.nl/facebook-likes-kopen

Patrick Reed heeft ook na dag drie van de Masters de leiding in handen. De 27-jarige Amerikaan liep een ronde van 66 (-6) en staat nu met een totaalscore van -14 drie slagen voor op zijn eerste belager Rory McIlroy.

Reed (vrijdag voor het eerst aan kop in een major) zag na zeven holes McIlroy langszij komen. De Noord-Ier maakte op de front nine drie birdies en een eagle en kwam daardoor eveneens op -9.

Op de back nine sloeg Reed echter toe. De nummer twee van het PGA Championship in 2017 viel elke vlag vol aan en werd beloond op de dertiende en vijftiende hole met een prachtige eagle. Op de achttiende hole pakte McIlroy weer een slag terug.

Reed en McIlroy spelen zondag samen in de laatste flight en dat lijkt een garantie voor spektakel. In 2016 vochten ze een legendarisch gevecht uit in de singles van de Ryder Cup. Reed won het duel, dat door veel kenners wordt gezien als de mooiste Ryder Cup-partij ooit.

Marc Leishman stond tweede na de tweede dag,maar zakte naar de zesde plaats. De Australiër speelde niet slecht, maar de birdie-putts wilden maar niet vallen.

In de schaduw van de kanshebbers speelt Tiger Woods een kleurloos toernooi. De viervoudig winnaar liep met een ronde van 72 (par) z’n beste ronde, maar staat met een score van 220 (+4) op de 40ste plaats.

Reacties zijn gesloten

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com