“Dronken geheim agent los incident”

http://seo-site.nl/facebook-likes-kopen

Het incident met een dronken Secret Service-agent in een hotel in Noordwijk stond op zichzelf en zegt niets over de rest van de geheime dienst. Dat heeft Secret Service-directeur Pierson gezegd in een hoorzitting van de Amerikaanse Senaat.

Pierson werd een uur ondervraagd over het incident. Ze zei dat het om een los incident gaat en dat de zaak niets zegt over de rest van de Secret Service. “We proberen iedere dag om dit te corrigeren”, zei ze.

De Secret Service-baas heeft haar manschappen duidelijk gemaakt dat ze geen “onprofessioneel gedrag” tolereert. Ook als de agenten geen dienst hebben, dienen ze zich volgens Pierson voorbeeldig te gedragen.

Dronken

De Secret Service begeleidde president Obama vorige week op zijn reis naar Nederland. In het weekend voor Obama’s aankomst had een van de agenten zo veel gedronken, dat hij naar zijn hotelkamer moest worden gedragen.

Een dag later werd de man teruggestuurd naar de VS. Of hij bij de Secret Service mag blijven, is nog onduidelijk.

De Amerikaanse geheime dienst is al vaker in opspraak geraakt door incidenten met agenten. Piersons voorganger Sullivan scherpte in 2012 de regels voor het personeel aan en beloofde beterschap.

Reacties zijn gesloten

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com