Doden door bom bij grens Libanon

http://seo-site.nl/facebook-likes-kopen

In Libanon zijn vlak bij de grens met Syrië drie Libanese militairen door een autobom om het leven gekomen. Vier mensen raakten gewond.

De aanslag was bij een controlepost in de buurt van Arsal, in het oosten van Libanon. De automobilist, die zelf ook om het leven kwam, zou deel hebben uitgemaakt van de extremistische soennitische al-Sunna groepering.

In Arsal verblijven duizenden Syrische vluchtelingen. Vlak voor de aanslag waren nog een hoop Syriërs naar de stad gevlucht. Ze werden opgejaagd door troepen die loyaal zijn aan de Syrische president Assad.

Gevechten rebellen

In Syrië wordt al drie jaar gevochten tussen opstandelingen en het regeringsleger en tussen opstandelingen onderling. Volgens het Syrische Observatorium voor de Mensenrechten zijn bij gevechten in het noordoosten van het land gisteren 42 rebellen gedood.

Het zou gaan om 35 strijders van de radicale al-Nusra beweging en zeven van de Islamitische Staat van Irak en de Levant (ISIS). De twee partijen waren met elkaar in gevecht om de stad Markada. Zowel al-Nusra als de ISIS is gelieerd aan al-Qaida.

Reacties zijn gesloten

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com