Djokovic door, Ferrer redt het niet

http://seo-site.nl/facebook-likes-kopen

Bij het Masters-toernooi in Miami is Novak Djokovic eenvoudig doorgedrongen tot de kwartfinales. De nummer twee van de wereld versloeg de Spanjaard Tommy Robredo (ATP-17) met 6-3, 7-5.

Robredo had in de eerste set niets in te brengen tegen de Serviër, maar hield in de tweede set tien games lang stand. Toen leverde hij echter zijn opslag in, waarna Djokovic de partij uitserveerde met een lovegame.

Djokovic was drie keer winnaar in Miami (2007, 2011, 2012) en een keer verliezend finalist (in 2009 tegen Andy Murray). De Serviër boekte zijn zesde zege in zeven duels met Robredo. De Spanjaard won in 2005 alleen hun eerste onderlinge duel.

Nederlaag Ferrer

Voor David Ferrer viel het doek. De als vierde geplaatste Spanjaard, vorig jaar verliezend finalist, ging met 7-6 (7), 2-6, 7-6 (9) onderuit tegen de Japanner Kei Nishikori.

Nishikori, de nummer 21 van de wereld, gaf in de eerste set een 4-1 voorsprong uit handen, maar was in de tiebreak Ferrer net de baas. Na het eenzijdige tweede bedrijf, mondde de derde set (die aan het begin vier breaks in vijf games kende) weer uit in een tiebreak. Daarin overleefde Nishikori maar liefst vier matchpoints, waarna hij zelf zijn eerste benutte.

Vorig jaar troffen Nishikori en Ferrer elkaar in Miami ook in de achtste Miami en toen won de Spanjaard.

Reacties zijn gesloten

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com