Dit zijn de winnaars van de Elle Style Awards

http://seo-site.nl/facebook-likes-kopen

Donderdagavond zijn de jaarlijkse Elle Style Awards weer uitgereikt in Amsterdam. Zanger Jett Rebel ging met de Personal Style Award vandoor. Voor deze categorie waren vier vrouwen, waaronder actrices Loes Haverkort en Gaite Jansen, en voor het eerst een man genomineerd. Het publiek mocht in deze categorie ook meestemmen.

“Een eer. Leuk dat mensen mijn smaak mooi vinden. Ik ben natuurlijk in de eerste plaats muzikant, maar kleding is belangrijk voor me. Ik doe mijn styling zelf, gebaseerd op gut feeling,” zegt Jett Rebel over de gewonnen prijs.

De oeuvreprijs ging naar stylist en tentoonstellingsmaker Maarten Spruyt. ‘Dit icoon, maximalist en creatieve brein heeft zijn stempel gedrukt op het stijllandschap’, luidde het jury oordeel.

De twee Elle Beauty Pro Awards gingen naar Hair & make-up artist Cindy Mantel en Modeprofessional Robbie Baauw. Influencer Claartje Rose won de Elle Insta Style Award, Ogènda ter Haars de Elle Stylist Award en als laatste won model Loes Gobes de Elle Belle of the Ball Award voor de best geklede dame van de avond.

Fotografie: Jeroen Roest

Reacties zijn gesloten

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com